Roder din garage? Få styr på garagen og gør hverdagen nemmere

Det kan ske for enhver, at garagen kommer til at bugne af lidt for mange ting. Der skal måske både være plads til en græsslåmaskine, den gamle græsslåmaskine, der muligvis stadig virker, en bil eller to og så alle familiemedlemmernes cykler – åh, ja og så også værktøjskassen! Garagen bliver nemt fyldt op med diverse ting, og derfor er det ikke altid lige let at holde orden.

Hvis du også synes, det kan være svært at lukke garageporten, så læs med her!

Dediker en dag til dit garagearbejde

Nogle ting kan man godt tage i bidder, men hvis garagen skal i system, kan det være fordelagtigt at dedikere en dag til arbejdet, så du undgår at efterlade ting i natteregn, der kan være skyld i permanente skader på dine genstande.

Hvis du synes, at din garageport trænger til en udskiftning, kan du i samme anledning finde en garageport her. Bagefter kan du begynde at tage alle ting ud af garagen. Lav en gennemgang af de ting, du finder derinde. Måske er der ting, I ikke længer bruger, men som blot står og optager plads? Lav en bunke med ting, der skal sælges eller skrottes, og en bunke med ting, der skal tilbage i garagen igen.

Når garageporten atter kan lukkes

For at undgå, at du i fremtiden støder ind i lignende problem, bør du give alle ting i garagen en fast plads. Det kan måske føles unødvendigt med mindre ting, men hvis alle i familien ved, hvor tingene har sin plads, er der en mindre risiko for, at tingene kommer til at stå oven i hinanden og skabe rod. Det kan være, at I ligefrem vil afmærke gulvet, så man slet ikke kan være i tvivl om, hvor tingene skal være.

God fornøjelse med garagen!