Lille spejl på væggen der…

Når man flytter eller vil have opdateret lejligheden, så kan et spejl være en super smart måde, hvorpå man kan opfriske et rum og få det til at se større ud. Der er selvfølgelig også rum i husket, som badeværelset og soveværelset, hvor det er naturligt at have et flot spejl til at se sig i.

Til badeværelset

Når man skal vælge spejl til badeværelse, skulle man næsten synes ”jo større, jo bedre”. Det er da for dumt at så skulder om skulder med hele familien en tirsdag morgen, når man kan få spejle i kæmpe størrelse, som har plads til at hele familien gør sig morgenklar. Der findes spejle med indbygget LED-lyd, så man ikke skal tænke for meget over lys, når badeværelset skal indrettes. Derudover vil det oftest være et spejl uden kant eller med en meget simpel kant, når man vælger spejl til badeværelset, da det helst skal kunne udfylde sin funktion, så godt som muligt. Man kan vælge et rundt spejl eller et firkantet spejl, eller et afrundet spejl, som giver en blødere finish for øjnene.

Til soveværelset eller teenageværelset

Man vil uden tvivl takke sig selv for at købe et spejl til teenager-værelset, så man kan få en chance for at benytte toilettet. Til teenageren findes der masser af spejle med en cool finish, som vil passe til ethvert værelse. En model, som har været populær de seneste år, er hexagon-spejle, som er disse sekskantet spejle, som man sætter sammen, lige som man selv synes. Dermed kan spejlet blive unikt, og man kan selv bestemme omfanget af spejlet.

Til soveværelset må det måske godt have en blødere finish, og man vil nok vælge et spejl med en tyk ramme, som giver et mere robust og romantisk look. Her kan man tilføje LED lys, som man ønsker, så spejlet kan være en lyskilde i sig selv.