Turen går til Roskilde

Skal du en tur til det Midtsjællandske i den nærmeste fremtid? Så kan du med stor fordel lægge et smut forbi Roskilde. Roskilde er nemlig hjertet af Sjælland, og det er en by, der byder på alt lige fra fordybelse og selvforkælelse til adrenalinsus. Så lad os tage dig med rundt i det naturskønne landskab og få en idé om, hvordan din næste oplevelse kan se ud, hvis den næste gang går til den gamle domkirkeby. Én ting er helt sikkert – det bliver ikke kedeligt. Læs med her og bliv klogere.

 

Oplevelser til kunstelskeren

Er du til fotokunst, skulpturer og malerier? Så er RoS Gallery lige noget for dig. Gå igennem de store døre og kom ind til en kunstnerisk oplevelse i særklasse. Lige fra kælderen til det øverste tårnværelse finder du kunst til enhver smag. Galleriet ligger lige midt på Roskilde Havn, og det er et væld af dygtige kunstnere, der udstiller deres værker her. Værkerne bliver løbende skiftet ud, og derfor vil et besøg til dette galleri derfor til enhver tid også være spændende og helt unik.

 

En madoplevelse udover det sædvanlige

For en anderledes madoplevelse kan du med fordel besøge Restaurant Herthadalen. En perle i skovbunden, der befinder sig midt i Sjællands første nationalpark. Og her får du ikke blot en måltid mad – du får en hel oplevelse i sig selv. Du vil opleve en perfekt kombination af top professionelt personale, økologiske og lokale råvarer og en beliggenhed, der ikke findes andre steder. Og af netop den grund er Restaurant Herthadalen noget helt særligt. Og ønsker du blot at få en lille bid af den fantastiske oplevelse med dig hjem? Så kan du besøge deres gårdbutik på vej ud, der altid er fyldt op med lækkerier.