Oplevelser i Glostrup

Hvis du leder du efter interessante aktiviteter og oplevelser i Glostrup, så er du kommet til det helt rette sted! Vi har udvalgt nogle oplevelser i Glostrup, som du bare ikke må gå glip af. Tag et kig nedenunder og få et overblik over Glostrups mange seværdigheder.

I Glostrup kan du nyde masser af gode oplevelser da byen har mange forskellige muligheder inden for rækkevidde. Og det er altså uanset om du planlægger en romantisk tur med kæresten, en aktiv sommerferie eller en hyggelig vinterferie. Byen er fyldt med steder, der bare må opleves og ses.

Det kan være meget tidskrævende, at lede efter aktiviteter til dig og familien. Hvis du har brug for hjælp til at beslutte dig, hvilke oplevelser du skal vælge, så kig med her.

Glostrup Bypark

Trænger du til at komme helt ned i gear og slappe af med familien, så er den smukt anlagte Glostrup Bypark det perfekte sted. Her finder i smukke skulpturer, farvestrålende buske og blomster, og slyngende stier der gør vandreturen endnu mere interessant.

Oxbjerget

Ved Oxbjerget der ligger placeret i den østlige ende af Vestkoven, kan du se det smukke Glostrup fra oven. Her får du og familien en fin udsigt over store dele af Glostrup og kan nyde den smukke udsigt.

Glostrup Shopping center

Trænger i til at shoppe? Så kan du, udover at besøge den hyggelige gågade, tag et smut forbi de 50 specialbutikker i Glostrup Shoppingcenter.

Glostrup Idrætsanlæg

Her kan du og familien slå jer løs og prøve stedets Full Swing simulatorgolf, hoppe i svømmehallen eller legeland. I Glostrup Idrætsanlæg kan børnene få glæde af den 100m lange sanse- og vandrutsjebane, mens forældrene kan kigge forbi wellnessafdelingen med udendørs saunahytte og spabad.

Københavns centrum

Hvis der skal mere action til på ferien eller weekendopholdet i Glostrup, så ligger Københavns centrum kun 11 km væk.