Hvilket whiteboard skal du vælge? Få fifs her

Et whiteboard har sin berettigelse i ethvert mødelokale, da det er nemt at brainstorme med en tavle, idéer nemt kan skrives på, og hvor at du har mulighed for at skabe struktur, bl.a. ved at bruge flere farver tuscher. Men whiteboards er ikke bare én ting, for tavlerne varierer fra model til model på flere parametre, bl.a. om de er magnetiske, om de er mobile, samt om de har hylde til tavleviskerne.

Kerneydelsen finder du ved alle modeller

Selve kerneydelsen ændrer sig selvfølgelig ikke, uanset hvilket whiteboard du ender med at vælge. For du kan selvfølgelig notere idéer, når bare du har en tusch til det. Tuschen skal selvfølgelig være beregnet til brug på whiteboards, så du får nemt ved at viske skrift væk igen. Andet, som det gode whiteboard kan, tæller at virke som en erstatning for et lærred, når du vil vise noget med projektor.

Mobile whiteboards med vendbar tavle giver mere plads

Ønsker du at kunne skrive en masse på dit whiteboard, uden du hele tiden behøver viske ting væk for at få plads til noget nyt, kan du selvfølgelig købe et stort whiteboard til vægmontering. Men du kunne også bare få dig et mobilt whiteboard, hvor tavlen er vendbar. Så får du den samme mængde plads at skrive på, som hvis du havde købt to whiteboards til montering på væg med de samme mål.

Skal du vælge et whiteboard med træramme?

Hvad kan du ellers lede efter, når du vælger whiteboard? Hvis du har hvide vægge i dit møderum, og du gerne vil gøre whiteboardet til et visuelt fikspunkt, kunne du overveje at vælge et whiteboard med en lys træramme. Med en tydelig ramme på whiteboardet er du også sikker på, at du ikke ved et uheld begynder at tegne på væggen, mens at du er optaget af, hvad mødedeltagerne har af idéer.