Hvilken tavle er den rette for dig?

Tavler er gode til at skabe et overblik samt til planlægning. Derfor kan det være en fordel at købe en tavle til hjemmet, der kan bruges i dagligdagen. Men der findes et væld af forskellige typer af tavler, som du kan vælge mellem. Det kan altså være svært at finde ud af, hvilken tavle der er den rette for dig. Læs med videre her og få et overblik over flere tavletyper.

Vælg mellem forskellige tavletyper

Hvis du er på udkig efter en tavle til dit hjem, er det værd at kende til flere forskellige tavletyper. Du kan blandt andet vælge mellem følgende tavler:

  • Kridttavle – Du kender sikkert til kridttavler fra din tid i folkeskolen. Men du kan også sagtens få denne type tavle hjem til dig selv. Kridttavler kan altså sagtens bruges i den moderne bolig, hvor det naturlige udtryk og retrolooket vil passe godt ind.  
  • Whiteboardtavle – Whiteboardtavler bruges meget på kontorer og diverse arbejdspladser. Derudover er whiteboardtavler praktiske i hjemmet i hverdagen, da de kan bruges til mange forskellige ting.
  • Opslagstavler – En anden mulighed er, at du vælger en opslagstavle til din bolig. En opslagstavle kan bruges til de mere praktiske ting såsom en indkøbsliste, en madplan eller en huskeliste. Desuden kan du gøre dit hjem mere personligt med en opslagstavle, hvis du bruger den til tegninger, billeder og søde beskeder.
  • Glastavler – Ønsker du en stilren tavle i et lækkert design, kan du tage et kig nærmere på en glastavle. En glastavle vil helt sikkert pynte på væggen i dit hjem, så denne tavletype er muligvis lige noget for dig.