Udnyt din mobil til fulde 

Du har måske fået en ny og hurtig mobil? Eller også har du stadig en ældre model? Uanset hvad, skal du have det optimale ud af din mobil, som du næsten med garanti har med dig hele tiden. Du kan læse med her, hvor der kommer nogle anderledes idéer til, hvordan du kan bruge din mobil. 

Læs en online avis 

Du kan med fordel vælge at læse din avis online. Fordelen ved at vælge en netavis er, blandt andet, at du sparer på papiret, og dermed hjælper miljøet. Derudover er en fordel også, at du altid kan holde dig nemt og enkelt opdateret på nyheder hele tiden, når du har tid og lyst til at læse. Det er nemt og enkelt, da du kan tilgå avisen fra mobilen, som du ofte har lige ved hånden. På https://viborgnetavis.dk/ kan du især læse nyheder om kultur, erhverv, debat og politik, samfund, dansk politiarbejde samt lokale nyheder. Du har derfor mange forskellige typer af nyheder, som du helt gratis har adgang til.

Forskellige apps fra det offentlige 

Du kan hente mange forskellige apps fra det offentlige ned på mobilen. Disse apps kan gøre din hverdag lettere, da du nemt og enkelt har adgang til vigtige apps og sider. Du kan for eksempel hente “Nem-id”, så du ikke skal bruge dit nøglekort længere, men derimod kan du godkende blandt andet online transaktioner gennem appen. Du kan også hente “E-Boks”, som gør, at du hurtigt kan tilgå vigtige dokumenter, som sendes til dig. Derudover kan du også hente “MinSundhed”, som tillader dig at tilgå at flere af dine sundhedsfaglige journaler. Hertil kan du supplere med “Sundhedskortet”, som gør, at du altid har dit gule sygesikringskort med dig på mobilen. Ydermere kan du hente “Medicinkortet”, som gør det muligt for dig at se dine recepter på medicin på mobilen.