Er der forskel på prisen på danske domænenavne?

Hvis du ønsker at lave en hjemmeside, er der flere ting, der skal være styr på. Blandt andet skal du have fundet og købt et godt domænenavn. Her er det vigtigt, at du går efter et dansk domænenavn, hvis du vil fokusere på det danske marked.

Som udgangspunkt er det ikke specielt dyrt at købe et domænenavn. Alligevel er der dog forskel på, hvad du skal betale for det hos de forskellige udbydere. Ønsker du at sikre, at du køber det et optimalt sted, så find og køb et billigt domæne her.

Der er ikke stor prisforskel

Når du går på jagt efter et sted at købe dit domænenavn, er det vigtigt at slå fast, at der ikke er stor forskel på priserne. Ganske vist kan der være en smule at spare, alt afhængigt af hvor du køber det, men der er tale om et lille beløb.

Derfor bør du også overveje, om det overhovedet kan svare sig at gøre en stor indsats for at finde et sted, hvor domænenavne er billige. Det skyldes, at der også er andre udgifter forbundet med at få en hjemmeside, hvor der kan være væsentligt flere penge at spare.

Køb altid dit domænenavn sammen med et webhotel

Står du overfor at skulle købe et domænenavn, gør du klogt i at købe det sammen med et webhotel. Det er der flere grunde til, men det handler primært om, at du ofte får det til en bedre pris. Mange udbydere giver nemlig pakketilbud, hvis du køber det samlet.

En anden fordel ved at købe tingene sammen er, at du ikke selv skal til at rode med DNS-opsætningen efterfølgende. Når du køber et webhotel og domænenavn sammen, sørger den valgte udbyder for dette. Dermed vil det fungere stort set med det samme.

Forsøg i stedet at finde et billigt webhotel

I stedet for at have et stort fokus på at finde en udbyder af billige domænenavne, bør du arbejde på at finde et billigt webhotel. Som angivet herover, vil du kunne spare flere penge, hvis du vælger at fokusere på dette.

Her er det dog vigtigt at slå fast, at pris ikke er den eneste vigtige faktor. Når du skal vælge et webhotel, er der også andre aspekter, der bør være i fokus. F.eks. er det vitalt, at det har en god oppetid, har tilstrækkeligt med plads og har en sikkerhed i top.