Lækre drinks til en festlig aften

Det kan sommetider være vanskeligt at finde den perfekte drink. Det kan være, at du en dag skal have vennerne eller veninderne over til en hyggelig aften? Eller måske du leder efter drinks, som du kan lave inden en festlig bytur? Uanset hvad er det altid en fordel at have lækre opskrifter på drinks i baghånden.

Lær opskriften på Cuba Libre

Har du i forvejen en yndlingsdrink? Eller er du måske frisk på at udforske drinksverdenen en smule? Cuba libre er en lækker drink, der oprindeligt blev lavet i Cuba, som er nem at lave. Hvis du er til rom og cola, vil dette helt sikkert være et stort hit, idet disse er væsentlige ingredienser i drinken. Dog skiller den sig imidlertid ud fra den klassiske rom og cola ved, at der ligeledes er en skive lime i, som pifter drinken en smule op, og giver den en anden smag end klassikeren. Hvis du vælger at presse lidt af limesaften ud i din drink, vil den naturligvis smage en lille smule mere af lime, hvis du godt kan lide smagen af dette.

Find en god rom

Da rom er en essentiel del af Cuba Libre, vil det være en stor fordel at vælge en god rom, som du kan bruge til drinken. Online kan du se det brede sortiment af forskellige slags rom, hvorfor du helt sikkert kan finde en, som vil være perfekt til din drink. Hvis du ikke er den helt store rom-kender, kan du imidlertid starte ud med at undersøge- og læse lidt om de forskellige slags, så du får fundet en, som du selv kan lide. Da du kun skal bruge rom, cola og lime til drinken, er den således nem at lave, hvis du blot har disse tre ingredienser. Det vil dog være en fordel at lave den umiddelbart lige inden, du serverer den.