Er din hobby lystfiskeri? Så læs med her!

Er lystfiskeri din helt store hobby? Så synes vi du skal tage et smut til Jammerbugten, hvis du ikke allerede har været der. Og selv hvis du har, kan du sagtens genbesøge stedet. Jammerbugten er nemlig et af de bedste steder i landet, når det kommer til lystfiskeri. Der findes masser af gode spots, til dig, som har lystfiskeri som din helt store hobby.

Put and take fiskeparker

Der findes mange forskellige måder at fiske på, fx Put and Take. Put and take-fiskeri er, groft sagt, fiskeri hvor du køber entre, hvorefter du kan fiske alt det du vil, og tage alt det med hjem, som du fanger. Put and take-søer er ofte kunstige, privatejede søer, hvor fiskene er sat ud. Ofte har søerne en ganske betydelig mængde fisk, så chancen for at få bid er som regel stor.

I Jammerbugt er der op til flere put and take fiskeparker, bl.a. Løkken Fiskepark, Blokhus Fiskepark og Gøttrup Fiskepark.

Fiskeri i fjorde eller hav

Hvis du mere er til fiskeri i havet eller fjorden, er der selvfølgelig også mulighed for det i Jammerbugt. Du kan eksempelvis fiske ved Vesterhavet og i Limfjorden.

Der findes generelt utrolig mange gode fiskespots i Jammerbugt, fx strækningerne ved Tranum Strand, Slettestrand og Thorup. Her kan du fange både havørreder, pighvar, rødspætte, skrubbe, torsk og meget mere. Du kan også fiske ved Blokhus Klintplantage, her er der frit fiskeri i Nørre Sø.

Fisk fra en kutter

Hvis du gerne vil fiske, og samtidig have en oplevelse, kan du tage med en fiskekutter ud at fiske på Vesterhavet. Dette er kun muligt få steder i landet – heriblandt ved Jammerbugten.

Andre oplevelser i Jammerbugt

Jammerbugt byder på langt flere oplevelser end lystfiskeri. Hvis du allerede er i området for at fiske, kan du med fordel læse Jammerbugtposten, og se, hvad der ellers sker af spændende ting i området.